Select Page

Aquest curs recentment finalitzat 2019-2020, l’Institut Milà i Fontanals està d’enhorabona perquè diferents alumnes han estat finalistes o guanyadors de diferents guardons.

La Laia Xiao Planas de primer de batxillerat ha estat admesa al programa Bojos per la física i també ha obtingut una beca pel Massachussets Institute of Technology, que s’està celebrant aquest estiu. Hi havia d’anar, però a conseqüència de la Covid-19, ha hagut de seguir el curs telemàtic des de casa seva.
Com a premis als treballs de recerca per alumnes de segon de batxillerat, la Paula Ojea ha resultat finalista del premi Domènec Font de comunicació, l’Aina Mañé finalista del premi Xavier Domingo de cosmètica, amb una final que tindrà lloc al mes de setembre, el Pau Amaré ha obtingut una menció al premi Poincaré de matemàtiques i l’Oriol Baldrís ha guanyat el 2n premi de tecnologia de la UAB.

A més a més, el Roger Vendrell i l’Oriol Baldrís, juntament amb dues persones més d’altres instituts, han guanyat el premi de la hackaton del tecnocampus de Mataró pel desenvolupament d’un programa d’ajuda a fer compres per la gent gran.

Enguany, les Proves d’Accés a la Universitat, PAU, per la situació derivada de la Covid-19, han tingut lloc al centre. Podem destacar que el 91 % de l’alumnat ha superat la fase general de les proves. Una part important de l’alumnat ha obtingut una nota de notable o superior i hi ha hagut 13 persones que han obtingut un excel·lent com a nota d’accés.
Pel que fa a les matèries específiques, dues terceres parts de les matèries han obtingut una mitjana superior a la mitjana catalana.
Ara ve l’estiu i restem a l’espera que el curs vinent puguem tenir resultats semblants o, amb l’afany de millora que caracteritza l’Institut, millors si es pot.

Secured By miniOrange