Select Page

Benvolgudes famílies,

Tots els sindicats d’Educació han convocat de manera unitària cinc dies de vaga (aquesta propera setmana: dimarts 15, dimecres 16 i dijous 17; i la següent setmana: dimarts 29 i dimecres 30) aquest mes de març, tant les escoles de primària com els instituts, i el personal del Departament d’Educació. Amb aquest escrit us volem explicar que el motiu no és, com estan difonent determinats mitjans, el canvi del calendari escolar: el professorat sempre s’ha incorporat al centre des de l’1 de setembre.

Al nostre centre preveiem que hi hagi un seguiment massiu davant el dret d’adhesió a la vaga dels treballadors i treballadores i, per tant, només podem garantir els serveis mínims, però no el normal funcionament de centre. Així mateix, s’ajuntaran diferents grups davant les necessitats organitzatives.

La intensitat de la vaga ve motivada per diversos factors, els quals es detallen en el document adjunt. També us adjuntem el manifest del marc unitari de la Comunitat Educativa.

Agraïm la vostra comprensió, i creiem que heu d’estar ben informats perquè les reivindicacions afecten directament els vostres fills/es.

Salutacions,
L’Equip Directiu

 

Secured By miniOrange