https://aktasidangma.gkjw.or.id/aset/js/sgacor/https://perpustakaan.poltekkesjkt2.ac.id/wp-content/plugins/https://tendik.unand.ac.id/images/https://aktasidangma.gkjw.or.id/vendor/sgacor/https://tendik.unand.ac.id/images/sgacor/
https://sippbarjas.tasikmalayakota.go.id/extra/demo-pg/ https://camatbarat.padangpanjang.go.id/admin/sgacor-4d/ https://cool.unida.ac.id/auth/s-pulsa/ https://jkv.co.id/assets/images/s-dana/ https://kursusvmlepkom.gunadarma.ac.id/notes/bet-200-gacor/ https://pengaduan.dgip.go.id/data/sdemo/ https://e-surat.faperta.unmul.ac.id/assets/s-thai/ 8M al Milà | Institut Milà i Fontanals
Select Page

Al Milà hem realitzat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Els alumnes de 1r d’ESO van llegir diferents manifests que havien treballat a les sessions de tutoria.

L’alumnat de 4t d’ESO de l’assignatura d’Art i Disseny, seguint la tònica del Nadal, han decorat als vidres de l’entrada motius geomètrics i perspectives que han pintat amb diferents tonalitats de lila.

Els estudiants de 1r de batxillerat artístic també han realitzat treballs per recordar el 8 de març. A partir d’unes consignes, han readaptat el símbol de la dona, portant-lo cadascun d’ells al seu terreny i personalitat. Els cartells han estat durant tota la setmana penjats a l’entrada del centre juntament amb el treball que han dut a terme alumnes de 3r d’ESO a l’optativa de sexualitat i als tallers del SIEI.

Per altra banda, el mateix dimarts 8 de març l’alumnat del centre, a partir de 3r d’ESO, estaven convocats a la vaga d’estudiants amb motiu de les reivindicacions del 8M.

Secured By miniOrange