Actualitat

Pau Esteve i Arnau Vendrell guanyen el 8A? concurs de disseny de cartells de la Cursa LluA�s Barrera

El treball de l’alumne Pau Esteve ha obtingut el primer premi de la categoria A del 8A? concurs de disseny del cartell de la Cursa d’OrientaciA? Lluís Barrera, que es celebrarí el proper diumenge dia 13 de maig. A mís, l’alumne Arnau Vendrell ha obtingut un accA?ssit en la mateixa categoria.

El jurat qualificador format per Montserrat Marí, cap del Departament d’EducaciA? Visual i Plística de l’Institut Milí i Fontanals, Albert Abella, Director de l’Escola Municipal d’Art Arsenal i Nenín Gimínez, mestre i artista vilafranquina, han destacat la gran qualitat dels dos treballs que seran exposats fins el 13 de maig a Cal Noi Noi. L’exposiciA? pot visitar-se durant el dia, coincidint l’horari amb el de la cafeteria del local social dels Xicots de Vilafranca.

L’acte de lliurament de premis es durí a terme el proper dimarts dia 24 d’abril a les 18:30 hores a Cal Noi Noi. Felicitats pels dos guanyadors i per la professora d’EducaciA? Visual i Plística Helena GonzA?lez que ha portat tots dos treballs!