Select Page

El dia 1 de juliol vam enllestir la primera fase del mercadet del llibre, que com sabeu és un projecte que gestiona l’AMPA de l’Institut Milà i Fontanals amb l’objectiu de minimitzar la despesa en material escolar i fomentar el respecte pel medi ambient. En aquesta primera fase es van recollir molts llibres que a partir de la setmana que ve posarem a la vostra disposició.

Enguany s’abonen 7€ per cada llibre d’ESO i 12€ per cada llibre de text de Batxillerat recollit en la primera fase. També s’abonen 6€ per cada llibre de lectura d’ESO o de Batxillerat. A l’hora d’adquirir aquests llibres pel curs vinent, el preu és de 8€ i 13€ per a llibres de text d’ESO i Batxillerat respectivament i de 7€ per a llibres de lectura. Per tant, la despesa associada a la renovació dels llibres és d’un euro per unitat.

L’horari per a recollir els llibres de text i de lectura pel curs que ve és de 10 del matí a la una del migdia i de les 4 a les 7 de la tarda. S’ha assignat un dia per a cada nivell escolar:

Llibres de 1r d’ESO: Divendres 24 de juliol
Llibres de 2n d’ESO: Dilluns dia 13 de juliol
Llibres de 3r d’ESO: Dimarts dia 14 de juliol
Llibres de 4t d’ESO: Dimecres dia 15 de juliol
Llibres de 1r de Batxillerat: Dimecres dia 22 de juliol
Llibres de 2n de Batxillerat: Dijous dia 16 de juliol

Recordeu que com aquest servei és ofert per l’AMPA cal ser-ne soci. Per procedir a la recollida cal demanar hora a través d’aquest enllaç i, seguint les normes establertes en el pla d’obertura, cal accedir al centre per la porta de la cantonada del carrer Torrelles de Foix i el carrer de Ferran, que és l’accés habitual per a l’alumnat a primera hora. Els taulells del mercadet estaran situats just al davant de l’aula de 3rM. En el següent plànol podeu veure la seva ubicació:

Estem satisfets amb el mercadet d’enguany ja que les famílies heu portat molts llibres en molt bon estat i per això podrem servir una gran part dels llibres a 1r, 2n i 3r d’ESO. És important que tingueu en compte que s’han fet lots de llibres i el fet de venir a recollir els llibres abans no implica disposar-ne de més.

Per a l’adquisició de llibres nous hem establert un acord amb l’empresa Garmar, que ens ofereix importants descomptes per als socis de l’AMPA. Podeu informar-vos del preu dels llibres nous quan vingueu a recollir els usats o també enviant-nos un correu electrònic. Les comandes les podeu fer directament al web de Garmar: https://garmar.net. fent servir el codi ampamila2020. Les comandes realitzades fins al 26 de juliol es rebran a domicili a partir del 20 d’agost o l’institut a partir del dia 2 de setembre. Les comandes realitzades a partir del 26 de juliol es rebran a domicili a partir del 15 de setembre o l’institut a partir del dia 15 de setembre.

Secured By miniOrange