Select Page

vilafranca del penedès

Construïm. Educació. Futur

Eduquem per estimular la imaginació i la creativitat, el nostre repte és que cada alumne es pugui autorealitzar en qualsevol àmbit de la seva vida.

I tu, ets del Milà?

L’institut Milà i Fontanals us desitja bones festes!

L'equip docent i totes les professionals que formem la comunitat educativa de l'institut Milà i Fontanals us desitgem un bon Nadal, bones festes d'hivern i una bona entrada a l'any 2020 amb les dues postals que podeu veure aquí sota. Una d'elles ha estat escrita pel...

ubicació

Adreça: Carrer Torrelles de Foix, S/N
Vilafranca del Penedès, 08720.

HORARIs

Laborable: 09:00 – 17:00
Caps de setmana: Closed

CFGS Animació d'activitats físiques i esportives

PET & FCE

PRELIMINARY ENGLISH TEST
FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH

Projecte Educatiu

IES MILÀ I FONTANALS DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA

L’Educació Secundària Obligatòria es el primer pas per començar a encarrilar el teu futur. Un cop tinguis el graduat podràs seguir forman-te amb nosaltres amb un Grau Mig o el Batxillerat.

BATXILLERAT SOCIAL, ARTÍSTIC &TECNOLÒGIC

El Batixllerat es una de les etapes més importants de la teva vida, segons el que vulguis estudiar podràs gaudir del batxillerat artístic, social o teconlògic. Et prepararem per passar la selectivitat i posteriorment entrar a l’Universitat.

FORMACIÓ PROFESSIONAL

La formació professional es la teva gran oportunitat per especialitzarte en allò que t’agrada, si tens clara quina es la teva passió, segur que la pots exprimir amb els nostres cicles oficials de formació professional.

ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES

Anglès, francès, alemany… t’agraden els idiomes? Vols anar a viure a l’extranger? Forma’t al nostre centre EOI per obtenir els títols oficials de la Unió Europea, i dona la volta al món!

CURSOS ESPECÍFICS & ALTRES ESTUDIS

En el nostre centre tenim cursos específics de formació esportiva que s’adapten a tots els gustos, fins i tot als dels esportistes més exigents!

I tu, ets del Milà?

Contacta amb nosaltres
si tens qualsevol dubte sobre els nostres estudis.

insmilaifontanals@xtec.cat
93 817 20 18

Estudiants PREPARATS

PROFESSORS & EXPERTS

ANYS D'HISTÒRIsA

AULES & EQUIPAMENTS

Secured By miniOrange