Select Page
CONSULTES

Vols estudiar al Milà? Fes-nos arribar els teus dubtes i suggeriments!

Per tal que tingueu tots els elements per acompanyar els vostres fills i filles en la tria d’un nou itinerari acadèmic vàrem realitzar unes xerrades informatives prèvies a les preinscripcions d’ESO i de Batxillerat. Accediu als vídeos de les xerrades clicant al botó corresponent:

Durant els propers dies tindrem l’oportunitat de conèixer-nos i explicar-vos el projecte educatiu del Milà amb les matèries optatives i la nostra particular manera d’entendre l’ensenyament.

Per poder establir aquest primer contacte cal que t’inscriguis en el formulari de la dreta indicant els estudis que estàs interessat a cursar. En breu ens posarem en contacte amb tu.

  Reportatge de l’optativa Revista de 1r de Batxillerat amb entrevistes a alumnes sobre el Milà.

  Síntesi del vídeo pla seqüència que ha estat dissenyat, planificat, enregistrat i editat pels alumnes de la matèria Cultura Audiovisual amb l’objectiu de mostrar el centre. El tema que acompanya les imatges és original del professor de ciències socials Roger Gol, que també l’interpreta.

  Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials

  Batxillerat Arts Plàstiques. Curs 2020-2021

  De la Jornada de Portes Obertes de 2019 en guardem molt bon record per què són les darreres que vàrem organitzar en condicions normals. Aquest vídeo el va editar el Gerard Llobet que llavors estudiava el Batxillerat Tecnològic i actualment està cursant el CFGS de Realització a l’EMAV.

  Secured By miniOrange