ActualitatNovetatsCSocials

Premiats al concurs CreaJove

Dimecres dia 11 d’abril els alumnes d’Emprenedoria i Economia de l’empresa de 4t d’ESO i 1r batxillerat van assistir a la 16a Jornada de l’Emprenedor.

Des del centre, felicitem la Naira Vargas i la Marina Ojea, alumnes de 1r de batxillerat, ja que van ser guardonades amb el segon premi de la categoria Idea més creativa, en la qual hi han participat més de setanta candidatures de diversos centres educatius de l’Alt Penedès. La seva idea, Eat Easy, es tracta d’una aplicació mòbil que permet saber si un plat determinat d’una carta conté algun ingredient al que ets al·lèrgic. Enhorabona a totes dues!

Aquest any, la jornada va comptar també amb la presència d’Albert Català, un jove emprenedor penedesenc i cofundador de l’empresa Bauma – Escola d’escalada, que va ser guanyador del CreaJove 2014. Ell va fer una ponència en la que va explicar la seva experiència com a emprenedor. Posteriorment, l’acte va acabar amb l’entrega de premis del concurs CreaJove d’enguany. Per finalitzar, tots vam poder gaudir d’un fantàstic pica-pica a càrrec dels organitzadors.