ActualitatNovetats de Llengües Estrangeres

“Das bin ich”, el projecte d’intercanvi virtual a Alemany

Aquest curs hem engegat un projecte d’intercanvi virtual entre els alumnes d’Alemany de 2n d’ESO i els seus companys alemanys de l’institut de Bühl.

Aquest projecte està pensat com una activitat prèvia a l’intercanvi que faran aquests alumnes l’any vinent a Bühl, ciutat agermanada amb Vilafranca. A través de vídeos, els alumnes d’allà i els d’aquí es presenten ells mateixos i també les seves cases i famílies. D’aquesta manera, els estudiants tenen l’oportunitat de mostrar el que han après durant aquest primer any i mig d’estudi de la llengua. Els resultats els podem veure en els següents vídeos, en què dos companys que el curs que ve compartiran un intercanvi tenen el primer contacte entre ells. En aquest enllaç també podem comprovar com han explicat aquest projecte els companys alemanys al seu web.

Els resultats del projecte han estat totalment satisfactoris, ja que tant uns com altres han fet una aproximació a la cultura alemanya i catalana. Així doncs, els del Milà ja estan preparats per viatjar a Bühl el proper curs!